Anymal en KWPN starten samenwerking - Anymal

Anymal en KWPN starten samenwerking

Anymal en het KWPN gaan een nieuwe samenwerking aan waarbij beide partijen elkaar willen ondersteunen met hun eigen expertises. Onlangs werd in Ermelo, de thuisbasis van het KWPN, de samenwerking officieel gemaakt.

Anymal, een initiatief van de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD), biedt eigenaren de mogelijkheid of via de Anymal-app altijd en overal alle gegevens van hun hobbydieren bij de hand- te hebben zoals informatie over geboorte, vaccinatie of behandeling. Ook is het mogelijk om via de app eenvoudig aan- en afvoermeldingen door te geven aan RVO.

Drs. Ing. Emiel Schiphorst MBA SMP, QE, Managing Director Anymal BV, is zeer verheugd met de samenwerking tussen het KWPN en Anymal. “We ontzorgen fokkers, zodat ze optimaal kunnen genieten van wat er echt toe doet. Door het digitaal bijhouden van alle handelingen ga je met de tijd mee. Daarom ondersteunen wij iedere paardenhouder graag met deze eenvoudige en veelgebruikte app.”

Ook Piet Peters, Algemeen directeur KWPN, is blij met de sponsoring. “De ondersteuning van Anymal biedt onze leden een gratis registratietool via de app voor alle gebeurtenissen rondom de fokkerij. De tool zal voor alle KWPN-leden beschikbaar zijn. Hiermee kunnen onze leden eenvoudig vaccinaties, ontwormingen, dekdata, etc bijhouden en reminders instellen.”

Wij kijken positief vooruit naar een sterke en versterkende samenwerking.