Over ons - Anymal

Missie en visie

Anymal zorgt op een eenvoudig manier voor een overzichtelijke registratie van dieren en gebeurtenissen. Hierdoor zorgen we voor optimale diergezondheid en dierwelzijn. We hebben als ambitie de beste app voor houders van hobbydieren te worden.
Een vlekkeloos werkende app, altijd en overal.

Strategie

Wij kiezen heel bewust voor een product leadership strategie. Dit wil zeggen een vlekkeloos werkende app, altijd en overal. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid op nummer één en voegen we innovaties op basis van klantwensen structureel toe. Deze innovaties komen uit een focusgroep van diverse klanten die meermaals per jaar plaatsvindt over de Anymal app.

Ontmoet
het team

Het A-team van GD is verantwoordelijk voor de (inter)nationale uitrol van Anymal. Alle medewerkers hebben diverse achter- gronden en verschillende expertises. De driehoek van kennis van de teamleden bestaat uit: marktkennis, online marketing & IT. Deze componenten zijn de sleutel tot het succes van Anymal.

Emiel met paard

Emiel Schiphorst

“Mijn leven is altijd een beetje een ontdekkingsreis geweest. Van een bijbaantje in de perkplanten naar e-commerce bij Wehkamp. Na het afronden van mijn studie economie en bedrijfskunde ben ik tijdelijk in Duitsland gaan wonen voor de Duitse taal en de muziek. Bij terugkomst in Nederland heb ik gewerkt in de farmacie, maar de interesse voor A-merken en dieren zat altijd al in me. De combinatie van gezondheid en dieren pas ik toe bij Royal GD, het bedrijf waar in 2020 Anymal uit voort is gekomen. Samen met Saskia en onze collega’s geven we als A-team invulling aan dit bedrijf en de toekomst. Deze inspirerende jonge omgeving maakt dat ik mijn werk meer dan leuk vind.”

Saskia met hond en paard

Saskia Luttikholt

“Nadat ik in 2010 afstudeerde aan de opleiding dierwetenschappen in Wageningen, ben ik bij GD aan het werk gegaan. Door de jaren heen heb ik bij de GD in diverse functies gewerkt en sinds drie jaar ben ik als managing director betrokken bij de start en de ontwikkelingen van Anymal. Vanuit mijn eigen ervaring als hobbydierhouder met veel verschillende diersoorten kan ik me goed inleven in de verwachtingen van andere hobbydierhouders met betrekking tot diergezondheid en dierwelzijn. Ik kijk er naar uit om de strategie van Anymal verder tot een succes te maken.”

Marian met paard

Marian Noordhuis

“Tijdens mijn derdejaars stage in 2020 kwam ik bij Anymal terecht, waar ik de hele groei vanaf het begin mee heb mogen maken. Ik hou er van om verschillende partijen met elkaar te verbinden en bij Anymal krijg ik hier optimaal de ruimte voor. Inmiddels ben ik in 2021 afgestudeerd aan de opleiding Equine Sports and Business en volg ik momenteel de master Change Management. Naast school en werk hou ik mij bezig met het fokken van paarden en heb ik ook nog heel wat andere hobbydieren aan huis.”

Madinja met kip

Madinja Groenenberg

“Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de opleiding Equine Sports and Business. Na mijn afstuderen ben ik direct voor mezelf aan de slag gegaan als fotograaf. Naast de fotografie ben ik sinds 2022 werkzaam bij Anymal waar ik me bezig hou met de communicatie en marketing. Ik hou er van om in de natuur te zijn en heb samen met mijn ouders twee paarden, drie katten en een aantal kippen.”

Sophie van den Berg

Sophie van den Berg

“Ik ben een laatste jaar student op de opleiding Logistiek Management op het Windesheim. Naast mijn afstudeeropdracht werk ik sinds 2023 een aantal uur in de week bij Anymal. Ik vind het leuk om mij bezig te houden met een combinatie van logistiek en dieren. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij mijn paard, hond of op de vrachtwagen.”

Annika Rettig
Prof. Dr. Aard Groen prof. Dr. Aard Groen
Prof. Dr. Ynte Schukken Prof. Dr. Ynte Schukken
Tineke Eppink Tineke Eppink

Raad van advies

Deze bestaat - evenals het A-team- uit mensen met
uiteenlopende achtergronden en expertises.

Annika Rettig is oprichter van Clickhorse Marketing- een online marketingbureau voor de paarden- en huisdiersector. Met meer dan 12 jaar ervaring in online marketing en inzichten van uiteenlopende merken en bedrijven adviseert zij Anymal in de marketing strategie.

Prof. Dr. Aard Groen is hoogleraar ondernemerschap en begeleidt verschillende start-ups in Nederland. Zijn gespecialiseerde kennis zet hij ook in voor Anymal.

Prof. Dr. Ynte Schukken is hoogleraar Management of Farm Animal Health en aandeelhouder via Royal GD Holding in Anymal. Vanuit deze rol heeft hij zitting in de raad van advies.

Tineke Eppink is vanuit de opleiding Equine, Sports & Business een bron van inspiratie voor vele studenten in de paardensector in Nederland. Vanuit haar kennis en netwerk verbindt zij dieren, onderwijs en nieuwe technologie met elkaar. Deze verbinding zet zij nu in voor Anymal.

Partners

Zonder samenwerking geen resultaat

Om onze ambitie en boodschap kracht bij te zetten, zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste partners die waarde toevoegen aan de app. Geen ontwikkeling zonder partners. Daarom werken we op vele manieren samen met bekende en minder bekende partners om de gebruiksvriendelijkheid van de app te verbeteren…

KWPN

Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is de Nederlandse fokkerij-organisatie voor spring- en dressuurpaarden, tuigpaarden en Gelderse paarden. Met circa 20.000 leden en circa 11.000 veulens per jaar, is het KWPN een van de grootste sportpaardenstamboeken ter wereld.

Finecto

Finecto+ is een familiebedrijf met oorsprong in de kippenhouderij. Vanuit de professionele sector is veel kennis gekomen om bloedluis bij kippen aan te pakken. De natuurlijke manier bleek de beste. Toen er vraag was om ook met dit soort producten tegen mijten bij paarden en tegen vlooien bij honden werd het assortiment uitgebreid.

HELTIE horse

HELTIE horse® is een bekend Nederlands merk voor paarden. Onze visie is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met 100% natuurlijke producten. We doen ons uiterste best om nieuwe ingrediënten te onderzoeken, bronnen van de hoogste kwaliteit te zoeken en nieuwe formules te testen.

Gallagher

Gallagher is wereldwijd het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen en biedt een eersteklas product met een goede prijs-kwaliteit verhouding en een eersteklas service. De producten van Gallagher worden vanuit een agrarische visie ontwikkeld en getest door gebruikers. Innovatie door en voor de gebruiker.

Royal GD

Ons veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise maakt GD uniek. Samen met klanten en partners leveren we concrete, pragmatische producten en diensten; duurzame oplossingen op het gebied van diergezondheid.

Van Hall Larenstein

Hogeschool Van Hall Larenstein is de duurzaamste hogeschool van Nederland met een internationale focus. We combineren onderwijs met toegepast onderzoek binnen de verschillende lectoraten. HVHL leidt studenten op tot hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals die bijdragen aan een duurzame wereld.

Imagro

Wij bedenken impactvolle oplossingen voor strategische- en communicatievraagstukken op het gebied van Agri, Horti, Food en Leefomgeving. Hoe? Door het samen ontwikkelen van slimme gedragen strategieën, sprankelende visies, creatieve concepten en het bouwen van merkbaar sterke merken.

ZooEasy

ZooEasy is het dier managementprogramma voor verantwoorde fokkers en organisaties. Met ZooEasy houden organisaties, fokkers en kwekers eenvoudig hun administratie bij. Dat leidt tot meer overzicht en vooral inzicht, zodat het eenvoudiger is om je fok resultaten te verbeteren.