Mestonderzoek via Anymal - Anymal

Mestonderzoek via Anymal

OverzichtelijkEenvoudig
te bestellen
Uitslag in de app

Samenwerking met Veterinair Parasitologisch Laboratorium Het Woud

Dierwelzijn staat voorop bij Anymal. Met de Anymal App heb je altijd alle diergezondheidsgegevens bij de hand van jouw dieren. Maar via de app kun je vanaf nu ook mestonderzoek regelen. Dit gaat in samenwerking met Veterinair Parasitologisch Laboratorium (VPL) Het Woud. Een gespecialiseerd laboratorium in Nederland waar ze al meer dan 15 jaar ervaring hebben met wormonderzoek.

Mestonderzoek paard Anymal

Mestonderzoek

Je bestelt het mestonderzoek eenvoudig via de Anymal App en ontvangt vervolgens de order via de post thuis. Je kunt het mestmonster thuis verzamelen volgens het bijgeleverde stappenplan. Retourneer daarna het mestmonster in de bijgeleverde retourenvelop. Na ontvangst wordt de mest door VPL het Woud onderzocht op bloed- en spoelworm en ontvang je zo snel mogelijk de uitslag inclusief een advies in de Anymal App.

Mestonderzoek paard VPL Het Woud X Anymal

Advies op maat

Voor een betrouwbaar advies is het belangrijk dat de online vragenlijst volledig is ingevuld. Deze vind je achter de QR-code geleverd bij jouw bestelling of vul hem hier in. Komt er een ontwormingsadvies uit het mestonderzoek? Dan dien je zelf contact op te nemen met jouw dierenarts voor een ontwormingsmiddel.

Dierenarts mestonderzoek paard

Betaling

Een mestonderzoek bestel je in de Anymal App voor 19,50 euro inclusief verzendkosten. Je kunt betalen via Mollie Payments.

Meer informatie over het mestonderzoek