Mestonderzoek via Anymal - Anymal

Mestonderzoek via Anymal

pilot
Omdat dierwelzijn voorop staat bij Anymal, willen we er voor zorgen dat jij als diereigenaar niet alleen alle gezondheidsgegevens bij de hand hebt in de Anymal App, maar dat je ook via de app jouw mestonderzoek kan regelen. Daarom zijn we aan het bouwen aan dit nieuwe concept: Mestonderzoek via Anymal. Dit gaat in samenwerking met parasitologisch lab VPL Het Woud, waar ze al 15 jaar ervaring hebben met wormbestrijding. Momenteel is mestonderzoek via Anymal enkel beschikbaar voor paarden, maar we streven er naar dit toegankelijk te maken voor meerdere diersoorten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je vult een online vragenlijst in en ontvangt vervolgens het pakketje via de post thuis. Je kunt het mestmonster thuis afnemen volgens het bijgeleverde stappenplan. Na het verzamelen van het mestmonster kan je het pakket retour sturen door middel van de retourenvelop die is meegeleverd. Het pakket gaat dan naar een parasitologisch lab VPL Het Woud waar ze de mest onderzoeken. De resultaten van dit onderzoek krijg je dan zo snel mogelijk toegestuurd per e-mail.

Ga naar de vragenlijst en bestel direct jouw mestonderzoek!

Dit is de pilot versie van ons mestonderzoekproces. Binnenkort is het mogelijk om dit volledig binnen de Anymal App te doen. Ook informatie die dan al bij ons bekend is over jou paarden zal dan al ingevuld zijn.

Praktisch

Om jou van dienst te zijn met advies is het belangrijk dat alle vragen in de vragenlijst zo goed mogelijk worden beantwoord.

Het mestonderzoek kost 19,50 per stuk, dit is inclusief materiaal en retourkosten.
Via jouw e-mailadres sturen we de resultaten van het mestonderzoek en de factuur. De factuur wordt achteraf naar je toe gemaild. De adresgegevens worden uiteraard gebruikt om het pakketje naar jou op te sturen.
Mestonderzoek via Anymal
This site is registered on wpml.org as a development site.