Finecto+ en HELTIE horse ook partners van Anymal - Anymal

Finecto+ en HELTIE horse ook partners van Anymal

Anymal en de merken Finecto+ en HELTIE horse hebben één gezamenlijke missie; het verbeteren van diergezondheid. Anymal app is gratis en marktleider in Europa voor hobbydierhouders. Anymal marktleider beschikt over ruim 50.000 dieren, waarvan voor de gebruiker in een overzichtelijke tijdlijn medicatie, ontworming, foto’s, dierenartsbezoek en andere wetenswaardigheden kunnen worden bijgehouden. De gebruiksvriendelijke en moderne app is inmiddels ook in andere landen actief in het Engels. De merken Finecto+ en HELTIE horse zorgen voor een natuurlijke preventie en probleemoplossing van verschillende aandoeningen en zien kansen om internationale gebruikers met de app te faciliteren bij het gebruik van hun producten.

Diergezondheid centraal
Domien Leemans, oprichter en directeur van Finecto+ en HELTIE horse is duidelijk: “Via deze app kunnen onze klanten beter resultaten bijhouden. Begindatum van het gebruik en een foto maken het volgen van het resultaat eenvoudig. Naar verloop van tijd kun je dan ook echt zien dat je dier een stukje blijer is.”
Blije en vóóral gezonde dieren is natuurlijk het belangrijkste doel van de samenwerking, zegt Emiel Schiphorst als directielid van Anymal BV.“Deze merken willen graag een verhaal vertellen en staan voor diergezondheid, wij zijn geen partij voor directe commercie, wel voor een duidelijk verhaal over diergezondheid en daarin vinden we elkaar net als de andere grote partners van Anymal.”

Voordeel voor gebruikers
Ook gebruikers profiteren direct van deze nieuwe samenwerking. Finecto+ en HELTIE horse zullen ook een aantal gratis jaar abonnementen op Anymal Premium beschikbaar stellen aan hun gebruikers. Dit nieuwe onderdeel van Anymal biedt onder andere dieren delen, diergezondheidsmeldingen en toegang tot Anymal Family. Een gesloten groep gebruikers die vragen over diergezondheid delen. Daarnaast profiteren gebruikers van Anymal dit jaar van o.a. gratis brandnetel samples bij een bestelling van HELTIE horse.