Anymal Premium is een feit! - Anymal

Anymal Premium is een feit!

Afgelopen periode is voor Anymal gewerkt aan een nieuwe fase. Naast de gratis app in NL en Engelse taal is er recentelijk Anymal PREMIUM gelanceerd. In PREMIUM worden de RVO koppeling voor schapen en paarden, het delen van dieren en dierinformatie met andere Anymal eigenaren, gezondheidsmeldingen en de besloten groep Anymal Family voor diergezondheidsvragen geboden in abonnementsvorm. Per maand, kwartaal of jaar. Kijk maar eens hoe gaaf dit werkt.

Dit onderdeel hebben we vorige week ook verder getoetst op inhoud en aanvullende verbeteringen bij GD in de kantine. Hiervoor kregen we woensdagavond 27 enthousiaste hobbygebruikers (1-4 paarden/ezels), niet gebruikers (wel met paarden), partners (sponsoren zoals MSD, HELTIE horse,), stakeholders (HVHL, KNHS) en zelfs staleigenaren (>20 paarden) op bezoek. Superleuk en zeer divers publiek. Bij deze sessie hebben we als Tribe getracht om helder te krijgen hoe tegen de betaalfuncties wordt aangekeken. Daarnaast hebben we ook richting 2023 gekeken om nieuwe innovaties te kunnen toevoegen. En dat lukte aardig! Mensen denken echt goed mee blijkt maar weer met zaken die ze graag zouden willen, zoals een frucose index, pdfs in de tijdlijn opnemen van tandartsen e.a om alles op 1 plek te hebben, maar ook het ontzorgen van de gebruiker in het ‘ontwormingproces’ is een belangrijk item in de customer journey.

Het gave van zo’n avond is dat we wel Nederlanders blijven. Bij de vraag wat mensen nog meer verwachten komt op nummer 1 verspreiden van kennis, toegevoegde waarde, etc. En kort daarna op nummer 2 toch korting, voordeel, etc. Hierbij hebben we aan het eind ook nog de 100K vraag gesteld. Wat als jij ons was, wat zou je dan eerst aanpakken. Grappig is dat veel mensen aangeven dat de basisversie nu al veel waarde heeft en volstaat voor de hobbyhouder. Ideeën met de 100K zijn er genoeg en gaan wij mee aan de slag. We kijken terug op een avond die geleid heeft tot meer dan klantcontact. Echt ideeën waar we ons hoofd nog over gaan breken, maar ook praktische zaken die we komend jaar in het jaarplan van Anymal hebben staan om te verbeteren.

Onze missie is het op een eenvoudig manier verzorgen van een overzichtelijke registratie van hobbydieren en alle gebeurtenissen daaromheen. Woensdagavond bleek maar weer dat we daarin goed slagen. Met een groei van 3000(!) gebruikers dit jaar, inmiddels bijna 1000 buitenlandse gebruikers en een complete database met historie van inmiddels 50.000 dieren gaan we dit ook volgend jaar voortzetten.

We houden jullie op de hoogte én het is ook prachtig om te zien dat enkele interne GD-ers, oud GD-ers en ja ook enkele oud Anymal medewerkers in het werkveld het nu van de app als gebruiker volop uitdragen en ons kritisch van goede informatie voorzien.

Superdank namens het A-team; dit geeft inspiratie!