Mestonderzoek paard voor €9,99! - Anymal

Mestonderzoek paard voor €9,99!

Wist je dat je sinds kort in de Anymal App een mestonderzoek voor jouw paard kunt bestellen? Dit gaat in samenwerking met een gespecialiseerd laboratorium in Nederland. Je bestelt het mestonderzoek eenvoudig via de app en ontvangt vervolgens de order via de post thuis. Je kunt het mestmonster thuis verzamelen volgens het bijgeleverde stappenplan.

Gedurende maart 2024 bestel je een mestonderzoek voor maar €9,99!

Waarom is mestonderzoek zo belangrijk?

– Mestonderzoek helpt om te bepalen of je paard daadwerkelijk een worminfectie heeft. Het voorkomt onnodig ontwormen als er geen wormen aanwezig zijn.

– Door mestonderzoek uit te voeren, kun je specifieke behandelingen aanpassen aan de behoeften van elk paard. Dit minimaliseert de blootstelling aan ontwormingsmiddelen en vermindert de kans op resistentie bij de wormen.

– Mestonderzoek helpt bij het identificeren van paarden die veel wormeieren uitscheiden. Door deze paarden te identificeren en te behandelen, kun je voorkomen dat ze grote aantallen wormeieren op de weide verspreiden, waardoor de weide gezonder blijft voor alle paarden.

– Door alleen te ontwormen wanneer dat echt nodig is, bespaar je geld op ontwormingsmiddelen en veterinaire kosten. Je gebruikt ontwormingsmiddelen alleen wanneer het nodig is, wat zowel financieel als ecologisch voordelig is.

Meer over mestonderzoek via Anymal.

Download de Anymal App.

Bekijk de how to video ‘Mestonderzoek bestellen’.