The Horsup Company partner van Anymal - Anymal

The Horsup Company partner van Anymal

Trots kunnen wij nu officieel mededelen dat The Horsup Company ook een aangesloten partner is geworden van Anymal. The Horsup Company en Anymal bundelen het komende jaar/jaren haar krachten om samen verder te streven naar het verbeteren van diergezondheid. The Horsup Company staat bekend om supplementen op een natuurlijke basis, met pure bestanddelen die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Het samen zo goed en natuurlijk mogelijk voor onze dieren zorgen, dat sluit mooi aan bij onze andere partners.

Anymal App is gratis en marktleider in Europa voor hobbydierhouders. Anymal beschikt over ruim 65.000 dieren, waarvan voor de gebruiker in een overzichtelijke tijdlijn medicatie, ontworming, foto’s, dierenartsbezoek en andere wetenswaardigheden kunnen worden bijgehouden. De gebruiksvriendelijke en moderne app is inmiddels ook in andere landen actief in het Engels en Duits.

Fleur Aarsse van The Horsup Company; “Wij geloven dat goed vaak beter kan. Hierbij zijn innoveren en optimaliseren onze sleutelwoorden. Ik kijk daarom uit naar deze nieuwe samenwerking om ook ons verhaal te laten horen en verder te werken aan een duurzame toekomst!”

The Horsup Company past goed bij de andere partners van Anymal zoals HELTIEhorse, Finecto+, Imagro, Gallagher, HVHL, GD en KWPN.