Tweede editie HVHL & Anymal Living Lab - Anymal

Tweede editie HVHL & Anymal Living Lab

Op dinsdag 13 februari 2023 had Anymal bij de GD in Deventer 15 Van Hall Larenstein minor studenten en 4 docenten op bezoek. Samen met opdrachtgevers VanHaeringen, ZooEasy en HELTIEhorse zijn hier drie onderzoeksprojecten aan de studenten gekoppeld. De onderzoeken zijn gericht op (nieuwe) digitale kanalen en technologie vanuit de klantreis (middels apps, sites en meer) koppelen aan diagnostiek.

Met inhoudelijke sessies van Nathalie Reerink (Productmanager ZooEasy), Sjoerd Engelbertink (Business Development VanHaeringen) en Marjolijn den Rooijen (Marketing manager HELTIEhorse) werd onder leiding van Madinja Groenenberg (Anymal) en Emiel Schiphorst (GD/Anymal) samen met de groep docenten een halve dag gericht een kick off uitgevoerd om ideeën te genereren, die de groepen verder uitwerken. Hiervoor krijgen de studenten circa 16 weken de tijd met tussentijds nog een aantal contactmomenten. De eindpresentaties zullen plaatsvinden bij GD aan alle opdrachtgevers.

Hiermee geven we niet alleen de partners van Anymal een kans om gericht praktijkonderzoek te implementeren. Ook maken we contact met jonge studenten die in ons werkveld terecht komen waarvan we afgelopen jaren al een hele reeks voorbij hebben zien komen. Via Anymal zelf maken we hiermee ook verbinding met GD Group dochter VanHaeringen.

De dag werd enthousiast afgesloten met een rondleiding door John Fundter. Anymal, Hogeschool Van Hall Larenstein, Van Haeringen Laboratorium, ZooEasy, HELTIE horse en de studenten kijken terug op een leuke dag!