Meer informatie premium - Anymal

Hoe sluit je een abonnement af?

Het afsluiten van Anymal Premium is gekoppeld met jouw Appstore of Playstore. Na het downloaden van de Anymal App en het aanmaken van een profiel, kan je op de ‘mijn profiel’ pagina kiezen voor de premium functies door op ‘Meer over Premium’ te klikken.

 

Betaling van Anymal Premium

De betaling voor Anymal Premium verloopt via jouw Appstore of Playstore en de beschikbare betaalmethoden zijn afhankelijk van de store. Meestal kun je betalen met een creditcard of met store tegoed. Mocht de betaling niet lukken, neem dan contact met ons op via info@any-mal.com, zodat we je verder kunnen helpen!

 

Hoe beheer je jouw abonnement?

Het beheren, verlengen en opzeggen van jouw Anymal Premium abonnement verloopt ook via jouw Appstore of Playstore. Ga naar de profielpagina in de Anymal App en klik op ‘beheer abonnement’. Vanuit daar word je doorverwezen naar jouw Appstore of Playstore.

 

RVO schaap en paard

Met de RVO koppeling voldoe jij aan de Nederlandse registratie regelgeving. Meld dieren makkelijk aan en af op jouw UBN in de app. Deze koppeling is momenteel beschikbaar voor zowel paarden als schapen. Meer informatie over de koppeling en regelgeving vind je hier.

Dier delen Anymal Premium

Diergezondheidsmeldingen

Zodra er officieel melding is gedaan over een infectieuze ziekte voor paarden geven wij jou een seintje! Je ontvangt een push notificatie als een ziekte in jouw provincie gemeld is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan droes of EHV. Op deze manier ben jij snel op de hoogte van gevaar bij jou in de buurt. Met deze informatie kun je zelf voorzorgsmaatregelen nemen om een infectie te voorkomen door extra op te letten of eventueel maatregelen te treffen.

RVO koppeling Anymal Premium

Gezondheidsplatform

Als lid van de Anymal Family krijg je exclusief toegang tot een platform met 2 dierenartsen. Dit zijn paardendierenarts Iris van Gulik en schapendokter Vincent Perney. Je mag in dit platform kosteloos vragen stellen met betrekking tot de gezondheid van jouw dier. Nadat je je aangesloten hebt bij de Anymal Family kun je je aanmelden bij de besloten groep ‘Anymal Family’ op Facebook.

Gezondheidsplatform Anymal Premium

Een dier delen of overdragen

Als member heb jij de exclusieve optie om dieren te delen met andere Anymal gebruikers. Zo kunnen jullie allebei gebeurtenissen toevoegen aan de tijdlijn en alle informatie inzien van het gedeelde dier. Handig als iemand op vakantie gaat of als je een dier met iemand samen hebt. Je kunt een dier delen met een Anymal gebruiker met of zonder premium account. Let op: als Anymal Family member heb jij de mogelijkheid om je dieren te delen. Nog geen member? Dan kun je alleen gedeelde dieren ontvangen. Verkoop je jouw dier aan een Anymal gebruiker? Dan kan je dit dier inclusief alle gebeurtenissen overdragen naar de nieuwe eigenaar.

Data exporteren

Exporteer een Excel bestand met een overzicht van jouw dieren en de bijbehorende gebeurtenissen. Data exporteren is te vinden in de Anymal App onder het kopje ‘profiel’. Je mailadres is al ingevuld, dus het enige wat je hoeft te doen is deze controleren en de export aanvragen.